Referencer

“Mads Marius har et bemærkelsesværdigt nærvær, hvilket gjorde hans personlige beretning om præstationspres enormt tankevækkende og medrivende for publikum.”

Mathias Olander, Ungekulturkonsulent, Gentofte Kommune

“Mads var virkelig i øjenhøjde med eleverne. Mange af vores elever sagde efterfølgende, at det var klart det bedste foredrag, som de nogensinde havde oplevet.”

John Knudsen, Lærer, Salling Efterskole

“Fremragende og hudløst ærligt foredrag. Mads Marius formår at holde et foredrag med en god blanding af både humor og seriøsitet, som virkelig giver stof til eftertanke.”

Markus Kordon, Elevrådsformand, Markus Kordon, Herlev Privatskole

Det var et foredrag – eller nærmere en performance, fyldt med energi, personlige og bevægende beretninger og ikke mindst en kæmpe portion humor, der i 1 1/2 time fastholdt elevernes fulde opmærksomhed.

Pernille Fynbo, Lærer, Flakkebjerg Efterskole

MM er energisk og engageret, og han gav os et tiltrængt boost mellem to faglige oplæg. Ved at bruge sin personlige historie skaber han noget unikt, som fænger både voksne og unge.

Sarah Thiele, Forebyggelseskonsulent, Center for Ludomani

“Mads er en af de mest energiske mennesker, vi længe har mødt! Mads Marius er en atypisk, energisk foredragsholder, som er i øjenhøjde med sit publikum!”

Sofie Bach, Næstformand, elevrådet, Campus Vejle

Her har jeg også været

Skal jeg tale til dit event?

Kontakt mig