Historien

Mads Marius

Usikker gamer til anerkendt foredragsholder

Jeg har altid været den generte og usikre dreng, som holdte alting for mig selv. Ham der var bange for at spørge om de mest simple ting, i frygt for andres mening.

Og med et par læger i baghovedet, som fortalte mig at jeg ikke ville blive til noget, grundet min hjertefejl, så var det en dårlig cocktail, som førte mig ud i en gaming afhængighed.

Trods det, så er jeg taknemlig for, at jeg selv har kunnet tage styrepinden, og guide mit liv mod det jeg selv har ønsket: at være en rollemodel, som foredragsholder, for andre unge.

Hjertefejl

Jeg blev født med en hjertefejl, som resulterede i 2 operationer i USA, da jeg var 0 år samt 10 år. Det medførte 2 lange ar på brystet, hvor det længste af dem er 24 cm., hvilket svarer til højden på en iPad.

Udviklingshæmmet

Efter jeg blev født fik mine forældre fortalt, at jeg ville blive udviklingshæmmet, og jeg ikke skulle satse på at blive til det store. Mine 2 ar samt ordene fra lægerne satte sig dybt i mig, og det endte ud i et ikke-eksisterende selvværd. Jeg levede i en verden, hvor jeg frygtede alt og alle, og hvor jeg blot ville passe ind og ligne alle andre. Det medførte at jeg begyndte på gaming.

Ar fra hjertesygdom
Jeg ville væk

Alle gode lege starter et sted. Jeg startede med 2 timer om dagen, og endte på 8-16 timers gaming hver dag. Jeg sov 2-5 timer hver nat. Jeg gamede kun fordi jeg ville væk fra den virkelige verden, hvor jeg hadede min egen krop. I gaming-verdenen er der nemlig inden der dømmer dit udseende, kun hvor god du er til spillet.

Beslutningen

Det fortsatte til jeg fyldte 16 år. Der sad jeg en aften, og var dybt frustreret over at jeg lod andre menneskers mening bestemme over mit liv. Der tog jeg en simpel beslutning: ikke mere gaming. Siden den aften har jeg ikke rørt gaming, og jeg gik all-in på at bygge min personlighed.

Afhængig af gaming
Vejen til at blive foredragsholder

Efter jeg stoppede med gaming, og gik all-in på at få det godt med mig selv, begyndte jeg hurtigt at hjælpe andre gennem 1:1 samtaler om selvværd og eksamensangst.

Derfra ville jeg tage det til det næste niveau og blive foredragsholder for unge – og en af danmarks bedste var mit mål. Så fra 16-18 år stod jeg på alle former for scener, for at lære at performe. På skolen, til konfirmationer, fødselsdage, Jehovas Vidner, Strøget, talentakademier – alt jeg kunne komme i nærheden af.

Spoken-word på storkespringvandet
Succes med fart på

Så var det fandme tid. Tid til, at jeg ville tage det seriøst, og tage penge for mine foredrag. Jeg skød min første video til Facebook, smed den op, og 24 timer senere, havde den 200 tusinde visninger. Jeg kom på TV to gange indenfor 14 dage, og fik allerede der mine første betalte foredrag.

Spoler vi tiden frem til jeg bliver 20 år, så kunne jeg her gå fuldtid som foredragsholder.

Mit selvværd
Mit yndlingssted er scenen

I dag har jeg været hele Danmark rundt som foredragsholder. Hele Jylland, Fyn, Sjælland og selv Bornholm. Jeg har stået på scener foran 5-1000 personer. Jeg elsker at komme ud og møde mange af mine unge følgere – det er en sand fornøjelse. Vigtigst af alt, at levere et fandens godt show for alle.

I dag er jeg ligeså vært på KRAS TV2 Øst, hvor jeg filmer ungdomsprogrammer. Jeg filmer større projekter for ZBC koncernen, og bruger min tid som ambassadør for Ordblindeforeningen og Operation Dagsværk.

High five!
/MM

Skal jeg tale til dit event?

Kontakt mig