Partnere

Mads Marius

En hat. Mange roller.

Udover at lave foredrag, engagerer jeg mig i flere projekter.

Jeg er vært på KRAS TV2 Øst, hvor jeg har filmet flere ungdomsprogrammer. Og sammen med ZBC har jeg været en del af et større projekt, som skal hjælpe unge med at træffe et valg ift. uddannelse.

På sidelinjen er jeg ambassadør for Ordblindeforeningen og Operation Dagsværk, hvor jeg kæmper for at nedbryde tabuer samt gøre en forskel for unges uddannelse i bl.a. Uganda.

Værtsroller

KRAS TV2 Øst

2 ungdomsprogrammer.

#FV19Pissed. Et program, som havde til formål at få politik i øjenhøjde, og vise politikerne fra en mere menneskelig side i stedet for det formelle.

Tour De Tillid. Et program som tester, om der er tillid til unge mennesker fra voksne af. Programmet tog også udgangspunkt i hvordan man som ung får det bedre med sig selv.

Det næste program, som er i støbeskeen, er en julekalender på 24 afsnit, som skal hjælpe unge med personlige problemer, som de har sendt ind.

Hvis du vil se mere om mit samarbejde med KRAS TV2 Øst, så klik her!

Zealand Business College

At træffe et valg.

Dette er et større projekt, som endte ud i 12 videoer. Videoer, som skal hjælpe med at fjerne de fordomme, som er omkring erhvervsuddannelserne, og vise en mere humoristisk side af dem.

Et andet formål i projektet er ligeså, at oplyse unge om de mange muligheder der er. Hjælpe dem til at tage et begrundet valg for deres fremtid.

Projekter er ikke slut endnu. Løbende vil der også blive filmet for HHX, HTX, EUX, EUD m.fl. for at få sat ord på samtlige uddannelsesmuligheder.

Hvis du vil se mere om mit samarbejde med Zealand Business College, så klik her!

Ambassadør

Operation Dagsværk

Et godt formål.

Operation Dagsværk er en organisation, som arbejder for, at unge, uanset hvor i verden vi er og hvilke vilkår man er født under, at de skal have samme rettigheder, når det kommer til uddannelse.

Hvert år, d. 6 november, arbejder 15.000 elever ca. og alt de tjener, går til et nyt formål hvert år med fokus på uddannelse.

Min rolle som ambassadør er at have en elev på dagen samt at få andre virksomheder med på vognen om at støtte formålet.

Hvis du vil læse mere om Operation Dagsværk, så klik her!

Ordblindeforeningen

Nedbryd fordommene.

I Ordblindeforeningen er vi 5 ambassadører. Bubber, Charlotte Bøving, Mads Heindorf, Josephine af Rosenborg og jeg selv.

Vores rolle som ambassadører går ud på, at være med ned til at nedbryde de fordomme, som er om ordblindhed ved at italesætte emnerne gennem foredrag, TV, video mm.

Ligeså er vores formål også at oplyse om alle de muligheder og værktøjer der findes i dag.

Hvis du vil læse mere om Ordblindeforeningen, så klik her!