Om Mads Marius
Jeg har gennem de sidste 10 år arbejdet intenst med de tabubelagte emner på kreative måder, som ikke er gjort før.
Jeg har bl.a. produceret verdens første spoken word album, med 9 diagnoser, som sætter ord på de svære følelser, som hver diagnose kan have med sig.
Jeg har ligeså været vært på 2 TV-programmer, som har skulle sætte ord på de svære følelser og undersøge adfærden bl.a. unge og de fordomme som der er.
Jeg har specialiseret mig i at tage de seriøse emner op og blande dem med humor. Gennem humor kan man nemlig tage det svære, og føre det ned i øjenhøjde, og gøre det muligt at tale om.
Det gør jeg specielt til mine foredrag, hvor jeg ikke bruger slideshows, men derimod publikum til at skabe et fantastisk foredrag.
Min historie
Hjertefejl
Jeg blev født med en hjertefejl, som resulterede i 3 åbne hjerteoperationer. De 2 første i USA, da jeg var 0 år samt 10 år gammel. Den sidste foregik på Rigshospitalet, da jeg var 24 år. De 3 operationer har efterladt mig med 3 lange ar på brystet.
Helt konkret, så er jeg bl.a. født uden lungepulsåren, så det var et mirakel, at min krop selv havde dannet nogle “tråde” som gjorde, at jeg kunne få vejret, da jeg blev født.
Lægerne fortalte mine forældre, at på baggrund af min hjertefejl, at de ikke skulle satse på jeg blev til noget, da den kun ville give mig problemer.
Gaming
Det påvirkede mine teenageår meget, og endte med at give mig et ikke-eksisterende selvværd, og derfra startede min spilafhængighed. Da jeg spillede aller mest, omkring 16-års alderen, der spillede jeg 8-16 timer hver dag og sov mellem 2-5 timer hver nat.
Jeg spillede fordi jeg havde det forfærdeligt med mig selv, men i den digitale verden kunne jeg gemme mig væk og glemme virkeligheden & de svære følelser.
Vendepunktet
En aften jeg sad og spillede, der blev jeg meget frustreret over, at jeg lod andre menneskers mening bestemme over mit liv. Så jeg tog en beslutning: at fra den aften af, der ville jeg aldrig nogensinde røre computerspil igen.
I stedet for at spille mere den aften satte jeg mig med et stykke papir, og beskrev den person jeg gerne ville være, og hvad det var jeg skulle gøre, for at blive den person.
Foredrag
Jeg begyndte dagligt at bryde mine egne grænser og lærte at elske mig selv. Det gav genlyd på gymnasiet jeg gik på, og det endte hurtigt med i en 16-års alder at jeg hjalp andre med at få det godt med sig selv samt kontrollere deres eksamensangst.
I perioden her begyndte jeg også at performe. Jeg gav den gas på mælkekassen i baghaven, strøget, fødselsdage, konfirmationer – ja alle steder hvor der var mulighed for at optræde.
I 2 år holdte jeg gratis foredrag rundt omkring i landet for at bygge fundamentet til min foredragskarriere. Da jeg så fyldte 18 år begyndte jeg så at tage penge for mine foredrag, da målet var at leve af det på fuldtid.
Markedsføring på nye måder
Jeg vidste, at hvis jeg skulle gøre mine foredrag til en levevej, og specielt i en alder af 18 år, så skulle jeg være exceptionel til at få mine budskaber ud på sociale medier. Efter flere måneders arbejde, så uploadede jeg min første video på Facebook, og efter 24 timer, så havde den +200 tusinde visninger.
Jeg kom i TV et par gange, og derfra begyndte bolden for alvor at rulle. For spoler vi frem til da jeg var 19.5 år, så kunne jeg gå fuldtid som professionel speaker, og der lavede jeg +90 foredrag om året.
Vær din egen rollemodel
Jeg startede på foredrag og det at tale højt om de tabubelagte emner, fordi jeg savnede en ung rollemodel, som jeg kunne relatere til.
Men da der ikke var andre der gjorde det, så valgte jeg at gå all-in på det, og det har medført at jeg har lavet flere TV ungdomsprogrammer, verdens første spoken word album om 9 diagnoser samt over +25 millioner visninger på mine videoer i dag.
Jeg modtager desuden over +7000 beskeder i dag fra unge + voksne, som fortæller mig deres personlige historier. Alle beskederne kommer fra de +120.000 tusinde følgere, som jeg har fået mig i dag på baggrund af mine videoer.
Ambassadør
Hjerteforeningen
I Hjerteforeningen er vi 12 ambassadører, som alle støtter kampen mod hjertesygdom.
Michael Laudrup, Peter Mygind, Birthe Kjær, Thomas Evers Poulsen m.fl.
Da jeg selv har en medfødt hjertefejl og er blevet opereret 3 gange via åben hjertekirurgi, så er det en sag, der er mit hjerte nært, og som jeg kæmper for i stor stil for børn, unge og voksne.